Skip to content

FRA vs HAX

Dagens media skriver att FRA JK-anmäler Henrik Alexandersson för yttrandefrihetsbrott med anledning av att HAX publicerat utdrag ur hemligstämplat material. HAX själv skriver på sin blogg:

Jag har avslöjat att FRA samlar in information om vanliga svenskar. Jag har visat att denna information till stor del bara är meningslöst trams. Och jag har visat att information från FRA läcker.

Klart att Ingvar Åkesson tycker att jag bör sättas i fängelse. Gör man själv bort sig måste man alltid hitta en budbärare att hugga huvudet av.

FRA:s charmoffensiv fungerade inte så nu tar man till hårdhandskarna. Det kommer inte heller att fungera. Jag törs lova att HAX har ett utbrett stöd. Vi kommer inte att tiga.


Andra bloggar om: , , ,

Published inNotiserPolitikSamhälle

7 Comments

 1. Jag såg detta också precis på hans blogg.

  JK kan vara ganska pissiga mot ”frihetligt sinnade” samhällsdebattörer, så de kommer ha en hög ambitionsnivå för att sätta dit honom, precis som de gjorde mot Flashback.se för några år sedan. Och med tanke på att Henrik varit en av Jan Axelssons krönikörer i FNA så vet de hur angeläget det är att tysta det här gängets medlemmar.

  Vem vet, snart kanske du också står på tur…?
  *blink*

  Peter Harold’s last blog post..Hemlängtan?

 2. […] är det som Josh säger. Det kommer inte att lyckas. Henrik har ett för utbrett stöd, och vi kommer inte att vara […]

 3. Audi A3 Sportback 2.0T Quattro Audi A3 Sportback 2.0T Quattro

  Det vore mycket anmärkningsvärt om FRA kommer undan från polisanmälan för avlyssning av svenska medborgares e-post och teletrafik, kommer undan från att ha kränkt 103 svenskar som haft kontakt med Ryssland, och att HAX som bevisar deras skuld och uppenbara övergrepp mot demokratin ska dömas.

  Å andra sidan dömdes faktiskt Jan Guillou m. fl. till fängelse, för att ha avslöjat IB-affären…

 4. Som jag skrev i en kommentar hos Rick: Spontant blir jag feg och vill hålla igen. Men nu mer än någonsin behöver vi stå upp och säga ifrån. Om vi låter del efter del av integriteten skalas av och vi accepterar att personer som pekar ut brister i myndigheters agerande straffas för det, då är inte Sverige ett fritt land längre.

  FRA skulle behöva en stor hink isvatten över huvudet. Någon jävla måtta får det väl ändå vara på idiotin, de bekräftar ju allt Axelsson har skrivit – och det i sin tur bekräftar att FRA-lagen inte är vad politikerna trodde (eller påstod) att den var när den skulle röstas igenom. Jag tänker inte heller tiga.

  Andreas’s last blog post..WordPress theme news

 5. […] #3, Rick Falkvinge (pp), andra sidan, Opassande #4, Rick Falkvinge (pp) igen, Drottningsylt igen, Enligt Min Humla igen, Drottningsylt #3, Opassande #5, Henrik Sjöholm, satmaran, Lakes lakonismer, Björn Wadström […]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: