Skip to content

Sorg

Isabella lägger ner. Hon har stått pall länge, men när motståndarnas argument tar slut går de till personangrepp – mot samma människor som de påstår sig skydda. Isabella sätter till slut sina barn framför Saken, vilket är det enda riktiga. Det är bara så jävla tragiskt att det ska behöva sluta så.

Är ni nöjda nu?


Andra bloggar om: ,

Published inNotiserSamhälle

25 Comments

 1. linda linda

  Dubbelmoralens facister vann. Något annat vore väl inte att vänta?

 2. Nej egentligen inte. Mest skrupelfri vinner.

 3. linda linda

  Tycker det är mycket tråkigt, dock… Det var uppfriskande att få nya infallsvinklar på det slitna ämnet prostitution och ”synd om kvinnan”- gnället.

 4. Sorg är rätta ordet.
  Bra bild till ditt inlägg.

 5. Jag har skrivet til Sveriges Justitsminster Thomas Bodström och frågat om det är lagligt at afpressa i Sverige.

  Ni burde göra samma..

  Hälsningar från Danmark
  Vogter

 6. Det är för jävligt.
  Jag förstår hennes val, att hon känner att hon måste skydda sina barn eftersom de är i en ålder då det skulle vara mycket svårt för dem att handskas med informationen.
  Men det är för jävligt ändå!

  Vill egentligen skriva mer, men vill ju heller provocera den som hotat henne och förse henne med ”skäl” att outa Isabella lik förbannat.

  Fan också!

 7. Vogter: Bodström är inte justitieminister längre. Frågan ska istället ställas till Beatrice Ask. Jag betvivlar dock att vare sig hon eller föregångaren Bodström bryr sig i den här frågan – horor är nämligen inte lika mycket värda som vanliga människor.

  Nina: Tyvärr fungerar det. Det är onekligen komiskt att Johanna Paprika Altenstedt skrytit om hur hon brinner för att ”visa upp och låta de osynliga komma till tals i medier”. Jo tjena. Eller menar hon med det att hon brinner för att outa folk som har anledning att vilja vara anonyma?

 8. Takk for informationen, jeg har sent mailen til jusitsminsteriet i stället.

  Jag vet at horor inte är sett på som människor i Sverige men här i Danmark har några av dom framståenda politker fått samma idiotiska ide at forbjuda kjöppsex og vi är många som inte vill finna os i det og vi hoppas at Sverige en dag også kommer til fornuft.

  Jag är inte ens kund, men tycker at det som skjer er totalt idiotisk.

 9. Vilken råtöntig journalist, som vill outa en bloggare!
  Har hon ingen nätetikett? irl-etikett? Stolthet?
  Det gick alldeles utmärkt att debattera med Isabella Lund.

  Varför ville hon stoppa det? Vilket var syftet?

 10. Josh.Det gör ju, tyvärr, det.
  Troligen det senare, får man väl konstatera, så här med facit i hand…

 11. Studiomannen: Vad är det där med ”vad tycker din fru”? Äger hon dig? Jag tror att du just blev kränkt och lite klappad på huvudet

 12. Nu har jag läst det Studiomannen länkade…mår illa, denna människa sänker sig ju lägre och lägre för varje kommentar.

  Uttrycket ”biter omkring dig som en rabiesmittad pitbull”, är så jäkla bra och träffande, att jag önskar att jag hade kommit på det själv.
  :D

 13. Ja vad ska man säga? Jag är mest häpen faktiskt. Hon har hälsat på hos min bättre hälft också. Fullständigt off topic, förstås. Tydligen var det för svårt för henne att kommentera hos deep|edition. Varför är jag inte förvånad?

  länk

 14. […] genom hot skrämt bloggaren Isabella Lund till tystnad. Så många (bl.a. deepedition, blogge, joshen, opassande) har redan skrivit om det och gjort det väldigt bra. Ändå är jag tvungen att skriva […]

 15. Candy Candy

  Ja, de är säkert riktigt djävla nöjda, de där hycklarna. Det är det som är det mest tragiska. Nu slipper de ju störas av hennes hemska horskriverier! GUD I HIMLEN, så skönt!

  Johanna Parikka Altenstedt, för den delen. . . Är inte hon jorunalist? Då bör hon väl för helvete veta bättre än att bete sig så här. Det är pinsamt, skrämmande, sorgligt, och. . . jag finner inga ord. Att hon hotar människor & skrämmer dem till tystnad, det är inte bara nätetikettsvidrigt: det är moraliskt vidrigt & heller inte lagligt.

  Man kan bara inte vara sån & verkligen vara en människa. Eller just det, jag glömde: people they ain’t no good. I think it’s well understood.

 16. Läste länken till Drottningen, pinsamt igen från JPA´s sida…samma ”argument” och smutskastning om och om igen.

  Det är väl det som är så störande med Isabella, att hon haft ”oförskämdheten” att påtala att alla horor inte är offer.
  Detta måtte ju, tydligen, vara oerhört hotfullt för JPA, eftersom hon nu tagit sig för att med stigande irritation, på diverse ställen, påtala att ”Isabella faktiskt inte är ett offer”.

  Det låter på JPA som att detta dels är rena oförskämdheten av Isabella, att understå sig att inte vara…samt att det är ännu oförskämdare av hennes ”kundkrets”, att (oförtjänt?)utmåla henne som ett…suck!

 17. […] om detta (Tack Blogge Bloggelito): Projo, Henrik Sundholm, Willie Faler, Louise Persson, Emma, Josh, Daniel Brahneborg, Johanna Nylander, Deep Ed, Ia, Maleandro, En luders dagbok, V_for_Vogter, […]

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: