Skip to content

GMTA

Häromdagen skrev SvD:s Astrid Söderbergh Widding och tyckte att det var ett problem för demokratin att folket (demo) har möjlighet att göra sina röster hörda, eftersom demokratins representanter (fail!) då undermineras. Det är på något sätt mycket talande att artikeln har kategoriseringen ”Ogenomtänkt”.

Jag har gått och dragit lite på det och tänkt att jag ska skriva något om det här, för det är känns som samma gamla tröttsamma ”om folket får föra sin egen talan blir det dåligt” och ”om ni envisas med att använda er yttrandefrihet måste vi nog dra in den” som vi har hört gång på gång redan. Men så såg jag att Anna Troberg redan hade skrivit det jag ville skriva, plus ett par kängor till Göran Hägglund.

Så om ni vill ha en stunds vettig och underhållande läsning i ämnet så föreslår jag att ni pallrar er iväg till Anna, så ska jag pallra mig iväg till jobbet.


Andra bloggar om: , ,

Published inMediaNotiserPiratPolitikSamhälle
%d bloggare gillar detta: